HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, October 30, 2009

Lawatan Org Besar...

Bismillah..
xTra vaGanza

saper org besar tu? hr nie KP Insolvensi nk dtg....so harus kene pkai pakaian y beretika..berlencana...
selama nie xdo pon ai nk pkai lencana xmemasal...
hahahaha
xberetika langsung pekerja mcm nie....
pg nie ai pkai jubah itam...(mcm nk g aji plak)
sbnrnya nk tunjuk jubah tu jer...
ai kan xboleh bli bj2 siap nie...
jubah tue tlebih pjg nya..ai kan minimum tinggi...
so ms test drive bj tu, bahu tue tletak jer..trus tpikat...
tokei tue punya bodek2 nk oter...trus ai setuju bli...
tokei tue kata jubah dr indon...
see the labuci veri the byk...
basuh kene basuh tangan...
jahanam basuh mesin...
rege? hahaha rm 300 ada diskaun rm 200...
cash? xdo...2x ai bayar...huhuuhu
hingat ai kayo?
sesekali nk merasa gak kan...










sesekali gak nk mgediks dlm blog sndr...

hahahaha...nnt org sik kenal azeem n diena jer coz byk pic diaorg dlm blog mama dia nih...

psst: mr bubu lik kol 3am td...mata ngantuk sgt nih...sok tghr br lik Kl smula...

ye haaaaaaaa bjln la mlm nie (ye haaaa...)



3 comments:

CT NORAMIZA said...

mrs bubu, ai x tgk benda lain, ai tgk perut u dlm gambaq ni, apa petua haaa perut nipis camtu :( huhuuhuuuu...

bukhairiah said...

hahaha mmg le kempis..pkai gurdle..klo bukak, ngeri tgk bkedut2..hahaha lak tu ada czer, lg huduh....

bukhairiah said...

eh nmpk ke pewot lam pic tu?

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..