HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, January 4, 2012

Tak bosan ke g Cameron je

Bismillah...
xTra vaGanza

Jawapannya 
TIDAK!


2   3 hari b4 g cameron, mr bubu dah servis kete, dah cuci kete luar dan dalam
punya la dia xcited


mlm sblm g tu, mr bubu keje shift malam sampai 7 pagi hr khamis tu..
dia balik umah trus mandi n kemas2 kete trus mau gerak ke cameron
ai soh tdo dulu sejam dua tp dia xmo...kata dia, hati dia dh xsabar...


khamis tu kami adalah Group Belang2...


pe2 pon safety first utk anak...nk jalan jauh...
kene ada keselesaan utk parent n anak2 nk tdo

pjalanan dr Melaka biasanya memakan masa dlm 4 jam sajork..
biasanya sebelum2 ni we ols ikot Tapah...jalan y ala-ala ular kene palu tu
tp kali ni kami try Simpang Pulai....
wah! xpening ghupenya ikot cni


sblm sampai, kami rehat2 legakan kaki kat RnR Behrang


masuk je Simpang Pulai, teros org tu pkai topi nie
mood holiday katanya


tetibe jumpe waterfall kecit nie sepanjang highway ke Cameron


nmpk je view kampung2 , hati lg la gumbira sbb sampai dgn selamat n jayanya utk kali ke-4

byk lg citer n gambar nk tayang...bg laluan utk iklan ye...


p/s * autopublish n3..ai cuti hr ni nk tgk anak bujang first day kt school, nk tgk dia naik van, tgk2 dr jauh je

3 comments:

MRS. K said...

baru 1st time pg cameron n rasa nak pegi lagi

Mama Mirza said...

memang best.. dan banyak tempat leh jalan kat situ.. :)

umie said...

umie xpernah pergi lagi..nak masuh thn ke 6 dok semenanjung tp bila la nak g...

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..