HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, May 27, 2009

"TODDLER SUPER MODEL CONTEST" by Mama_Aqish

xTra vaGanza



sajork2 cube contest dr blog mama_aqish.
ai mmg soker libatkan anak dlm dunia glamer nie...ms ai dok sajer2 singah mnyinggah blog org, jumper banner nie...
erm bguih gak..mana ler tau ada peluang keemasan utk bujang ku ituew....




Diumumkan secra rasminya "TODDLER SUPER MODEL CONTEST" akan dilancarkan bermula dari

5hb May 2009 sehingga 28hb May 2009.....
Pemenang akan diumumkan pada 29hb May 2009


Terma & Syarat2 untuk memasuki contest ini adalah seperti berikut :

1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower

http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2....
2. Contest ni terbuka untuk semua Toddler Boy's & Girls yang berumur 2 Tahun hingga 4 Tahun....
3. Hanya 2 orang pemenang saja yang akan dipilih seorang dari Girl & Seorang dari Boy....
4. Sila upload 3 keping gambar possing terbaik anak anda sebagai Model Iklan Baju, tak kisah baju ape yang anak anda pakai janji ianya merupakan baju yang cantik & menarik.....
5. Anda diwajibkan untuk menjawab 2 soalan berikut.......
- Kenapa saya suka baca blog Mama_Aqish???
- Kenapa anak saya mesti dipilih sebagai pemenang???
6. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini.....
7. Gambar Toddler yang masuk contest ni akan ditayangkan di blog ni bagi acara "VOTE" yang akan dijalankan.....
8. Pemenang akan dipilih melalui aksi si cilik berpossing ala2 model......
9. Undian akan dijalankan mulai 25hb May 2009 - 28hb May 2009......
10. Keputusan pengadil adalah muktamad & tidak boleh dipertikaikan.....
Hadiah yang ditawarkan (akan Di upload nanti)
1. Sepasang Baju T-Shirt Baby Gap @ Osh Kosh for Boy......
2. Sepasang Skirt Baby Gap @ T-Shirt Osh Kosh for Girl.....
***Di ingatkan....walaubagaimanapun pihak penganjur berhak membuat sebarang perubahan hadiah untuk para pemenang....
Menarikkan....senang je.....ape tunggu lagi meh la join contest ni.....




meh kita jwb soalan y melayakkan pertandingan yer..



- Kenapa saya suka baca blog Mama_Aqish???


sbb saya suker blog y bkisarkan anak2..family...dr situ leh share mcm2 petua n pemuda..


- Kenapa anak saya mesti dipilih sebagai pemenang???


sbb Ahmad saiful azeem nie adalah anak Ahmad Bukhari n Ummi Khairiah..
selain hensem, dia kaya budi pekerti(hikhikhik)..nk tau, meh la jumper dia..

bg le pe2 brg, dia akan sebut "aceh..."

erm..pe kate bg hadiah contest nie utk dia...

dia juga Mesra alam..ramah pada sesaper jer..bikin jiwa senang sama dia...





Ahmad Saiful Azeem Bin Ahmad Bukhari
DOB : 05.06.07 (nice tau tarikh nie)






VOTE la weh....

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..