HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, January 22, 2010

Sorry ye anak2 ku...

Bismillah..
xTra vaGanza
Sori ye anak2 ku b2...bak kata mr bubu
"azeem n diena jgn wat hal eh sok...mama ngan abah nk g dating...korang tgl umah mama ida"
hahaha
ai n mr bubu telah bdating rabu lepas...
plan nk tgk Adnan sempit...
mr bubu dh wat reservation GSC online 3hr awal..
so xpayah nk bratur or mrungut2 tiket habis or tunda waktu lain...
'
'
'
dgn gaya , mutu, keunggulan ke kaunter Reservation

amik paling blkg skalik...couple seat..rege sorng rm8

klo seat biase2, rm 5 hr rabu


oleh kerana we ols sampai awal, kol 11 dh de kat sana wpon tiket kol 12.30...

jd marayap2 la 2 kapel nehhhhh

mr bubu klo tjumpe menatang nie, dia akan teruja nk tgk BMI dia..so korang tgk la snrdr

hahaha masih ada 10kg lg lebihan

then agak2 rs mcm nk mkn wpon sbnrnya xberapa lapar, we ols lepak kt stall dlm Pahlawan...

snap2 pic mcm hape2 je...

ha....nie gambar mcm kapel y br2 declare ar...cam malu2 meow2

ha...y ne y dh ilang malu2 meow2 tue..

mkn mende nie...mcm capati pun ye, mcm kebab pon ye, tp inti leh pilih nk hape...

ai nyer inti kacang wif choc chip

kol 12.30 trus masok...

mmg best la citer nie..nk gelak2 ilang tensi mcm kitaorg nie leh le tgk citer nie...


mmg penat la hr tue...tp budak2 nie plak y tgolek tlentang ...

erm...dating2 pon citer pasal anak...

dating2 pon shoping barang anak2 je...

dating2 pon mkn igt anak...haihhhhhhhhhhhh

8 comments:

CT NORAMIZA said...

betul kan mrs bubu, kalau keluar ber2, balik2 mesti citer pasal anak, balik2 mesti beli apa2 utk anak, kalau dah ada anak tu mcm tu lah gayanya. errr tp bestlah pegi dating2 sekali sekala mcm ni kan, at least segar je perhubungan tu :)

bukhairiah said...

nie bukan nk segar2 je, ni adalah acara mngepowwwwww bulanan... ape xnya, sik2 bli brg2 kperluan je..sskali nk suka suki gak...

Mama_Aqish said...

wah...syoknyer berdating...ape2 pun hati mesti teringat kat anak kan...

::Mamalyna:: said...

best ke citer tue, ingat nak tengok jugak...mak ejan ada kat umah, bleh jaga lyna tp tak sampai ati plak...

bukhairiah said...

mama aqish : pas bis dating trus amik anak..

mamalyna ; best la gak...leh gelak...tg le cd..tp lmbt ar...

MRS. K said...

ingat nak pi tgk wayang jugak.. tapi nak tinggal hadif sama sape??? kang bawak masok skali, mau nye die meragam dalam tu, burn tiket aku!! huwaa

bukhairiah said...

mrs k : ai pon amik coti...ank tgl umah pengasoh mcm biasa...amik petang pon mcm biasa...ssh bwk dak kecit masok...nnt dia bowink

honeylanz said...

x salah sesekali dating berdua kan ;)

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..