HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, January 18, 2010

Malu jek

Bismillah..
xTra vaGanza

malu jek...malu kt diri sendirik...

kenapa?

sbb staff lelaki ai kt kodai leh wt roti jala...cantek je dia wat...bseni sungguh

ai? xbseni langsung...

kengkadang cantek, kengkadang mlekat kt kuali...

maklum ler, xder pan y betol2 utk lempeng or roti jala...

org kata klo nk wt roti jala ke, lempeng ker, kene ada pan y khs utk dia...xcampur2 guna...

erm...taram je la..

'

'

'

nie la hasilnya..y cantek je la ai tunjuk kan...

y huduh mkn senyap2 jer...


ai akan wat breakfast roti jala if ada lebihan lauk kari mlm smlmnya...
juz panaskan jer lauk tue

sesekali staff kt kedai tue wat kuih keria...

haihhhh...yang nie, ai nyer lg sedap kot...kuangkuangkuang

4 comments:

honeylanz said...

nk wat roti jala ni..kn teliti kan..br cantik..

Mama_Aqish said...

tak pe at least kiter mencuba...tak cantik tapi sodap perh...

CT NORAMIZA said...

ok la tu, drpd saya yg x penah buat roti jala sendiri ni (tu dia, pengakuan xclusive kat blog mrs bubu, matila) :)

bukhairiah said...

honeylanz : yup teliti sampai sakit hati hahaha

mama aqish : so far xde lg la mati kracunan

ct noramiza : penah skali konon nk wat utk tetamu dtg umah, leh plak dia wt2 mlekat kt kuali...huduhnya nk bg org mkn....isk isk isk

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..