HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, February 4, 2010

Org gaji

Bismillah..
xTra vaGanza
opss...bukan nk citer pasal nk amik org gaji yer..
ai still mampu lg urus umah wpon umah bhabuk atas n bwh, bj xblipat bminggu2..hahaha
y penting ai nk masak utk kuarga tchenta
grrrrrr...kadang kantoi gak mkn luar...
'
'
pg ni ai pkai bj kaler pepel
batek cap ayam ye u ols...
Hr nie kan PM nk dtg Mlk...
petang nie plak dia Lancarkan 1 Malaysia Bersama Rakyat Negeri Melaka
kt bangunn blkg opis ai je...
mana la tau kot2 kang bos arahkan g perasmian tue..
'
'
ok, ai padankan bj pepel ngan tudung pesen skrg nie...


hhuhu...ai jarang la pkai tudung cenggini...coz rs mcm xsesuwei jerk...

tp ntah npe, rs mcm tingin plaks..

pg td, ms dh siap2 kt umah kan, ai tanya la kt mr bubu

"abg, ok x ayg pkai tudung cenggini?"

"mcm org gaji je mama...."

nageshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

"abg nie sampi hati...nk bg komen bg la y mbina ckit...jg hati ker.."

" lor, kan mama tnya, abg jwb ler..."

sambung nangessshhhhhhhhh

" dh, xpayah tukar2 tudung tu, dh lambt neh..."

'

'

'

putihnya diena...spe la y bedak tu


huhuu tobat la nk pkai tudung nie lagi...

nasib ko 8 hengget tudung oiiiit...

nk wat cane...mr bubu ai xsoker ai pkai tudung nie...

klo takat nk g kedai y skangkang kera tu, ai pkai gak...

erm...rasa nk lik umah jer keje ri nie...

kt opis plak...

"eh, ummi ke nie?"

huhuhu

8 comments:

UmmiKhayra said...

ehhh... takde pun nampak macam orang gaji... okey apa tudung gitu.. senang nak sarung... :) Me, hubby tak suka pakai tudung bawal tu, dia ckp jarang. Bila pakai tudng gini, ok lak.. :D

bukhairiah said...

tu la..mmg sng nk sarung..tp muka nie xkena kot ngan tudung tue.ai muka boolat..mr bubu kata ai nie y mcm org gaji (indon le tu)org lain x...hish hish hish

CT NORAMIZA said...

hehehe cantek je, saja tu mr bubu takut mrs bubu kena ngorat kot, tu sbb dia cakap camtu, comel je la awak, ada ke org gaji :)

honeylanz said...

memula kt rs mcm tu. lelama ok la nnt.. tp has pun agak kureng..serius x sesuai dgn muka has ni..kembang

bukhairiah said...

to All : sungguh, ai pon rs mcm xkene jer..hehehe

CT NORAMIZA said...

mrs bubu, kalau ada masa, jenguklah n3 baru saya, tolong bg pendapat ye, thanks in advance..

::Mamalyna:: said...

ok jer...cantik ape tudung tue, ada bling2 lagi...tp mata ai terpaku kat bling2 kat tangan u tu...bosar yek, hehehehe

bukhairiah said...

mamalyna : ceh mama nie...hehehe, bling2 tu ringan jer...kosong dlmnya...bukan y tebal...tu pon mak y bg...kekekeke

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..