HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, February 4, 2010

pee + basah

Bismillah..
xTra vaGanza

fokuskan mata anda kt seluar tue...
erm...sape y dh tkucil dlm suar nie

haa...nie la budaknya...

tgk muka slamber dia...

masa g mandi Sagil hr tue, sj ler xpkaikan azeem pampers...dia kan dh leh bdikari ckit...

ok ms sampai tu, parking kete n start mdaki, dia ok jer...

"azeem nk kencing x?"

"xnak..."

ok la kan...y penting xbasah dlm kete td...

tp biler sampai jer port baik utk kitaorg bcamping, si azeem elok jer kencing dlm suar...

xbgtau pon...

ai tgk2 dia tgh tgk air mleleh2 kt kaki...

hahaha

mujur la mmg nk berendam...

haihhhhhhhhhhhh

6 comments:

MRS. K said...

haiipp.. babab kang! kencing tamau bagitau eh

bukhairiah said...

huhuhu..tu la ayat biase ddgr dr mulut ai...

CT NORAMIZA said...

mrs bubu, teringin nak train rifqy x payah pakai pampers gak, sbb 2 3 hari lepas dia dah pandai bgtau nak, my nak cing, pastu bagi dia mencangkung, mmg dia kencing betul2, happy sgt rasa :) overkan??

bukhairiah said...

ct : ok la tu dia dh leh bgtau...tp kan kdg mls nk bwk g toilet...hahahha mcm nk soh g sndr plak...nnt main air plak kejadahnya

honeylanz said...

sejuk main air kut..hehehe

bukhairiah said...

honeylanz : lom masok air lagi ms tue...uhuhu tgk air je dh rs sejok kot

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..