HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, March 19, 2010

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"

Bismillah..
xTra vaGanza


"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"
'
'
'
again n again
yes!
'
'

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"

En Nanang sedang mburu para-para Glitterati Nuffnangers yang aktif dan akan menjemput para-para Glitterati yang layak ke
'
'
GATSBY DEODORANT STREET FAIR
'
'
'

Date: 17th April 2010
Time: 10am till 5pm
Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.
'
'
'
dan anda berpeluang mnerima Rm50 jika anda adalah penulis blog tbaik mengenai
GATSBY DEODORANT STREET FAIR ni.
Bukan itu jer..
ada lucky draws untuk y lucky....
ada hadiah2 yang best sehinggga Rm15,000
WOWWWWWWWWWW!
Best Gilakkk
Owhhhhhhhhhhh
ada lagik....
leh main-main game macam kt fun fair tue tau
Sumo Wrestling, Gladiator Battles dan byk lagik la...
korang musti xsabar nk ikot serta macam ai y dok Melaka nie....

Cuba anda bayangkan anda berada dlm pic di bawah nie...
macam tu la nk dgambarkan suasana tue....



korang leh gak lawati
www.gatsby.com.my/streetfair

and main pelbagai game kt cni...very2 fun tau specially time2 waktu keje y mboringkan nie...hehehe

4 comments:

CT NORAMIZA said...

mrs bubu pun dah join, nnt kalau kita terpilih blh jumpa2 kan, errr tapi ai lupa letak yg pasal gliterrati bloggers tu lah, eee geramnya

honeylanz said...

just wat n3 aja ke?

bukhairiah said...

ct : u edit la balik...klo dpt nie, leh dpt jumpe kwn, leh dpt hadiah, leh dpt duit hehehehe

honeylanz : yup...n sent link kt nuffnang

Mummy Aqil said...

wahhh dah join ye.. adeh mls tol mau wat entry ini. huhu

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..