HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, August 8, 2011

Hasil berblog...kali pertama cashout

Bismillah...
xTra vaGanza

umur blog ai nie sebaya umur eirdiena lebey kurang...
tp baru dapat kumpul
RM144.23

org lain dh bkali2 cashout..dh mcanak2 BE tumbuh



sebab kesedaran ai thadap nuffnang nie lambat...
n hampir setahun ai rugi sebab link nuffnang ai ke add blog salah..hanya kerana ttinggal 1 koma je...
rugi rugi
tmbah lagi, ai blajar buat blog n nuffang ni sendiri...
xde sape2 y ajar..sume blajar sendiri...blajar dlm blog Viruspadu, n blog Mamaaqish..

igt nk tg la gak cecah RM200..tp lambat sgt...
BE pon xnmpk2...betol x?
so cashkan je..blh gak wat blanja pas raya y kontang nnt..


BE, bila la ko nk datang balik nie...plez jgn segan silu...

1 comment:

Ya ALya said...

untungla tu,banyak gak,cam ya Rm 5 pun tak cecah lagi.......

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..