HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, October 28, 2010

Frustnyer....sori ejan...

Bismillah...
xTra vaGanza


ai ada kawan...mmg la,sumeorg ada kawan
ai kenal mlalui blog gak..mula dulu bli legging ngan dia online...then trust tukar2 no.hp..
ala...kawan dlm dunia blogger...lum ada pluang jumpe
nama dia Ejan..

ejan nie de jualpopia crabstick...kbetulan smlm dia kate, asben dia nk turun melaka..
so sesape nk bli crabstick dia,leh le asben dia hntr...
but ai bukan nk jumpe sebab nk bli,tp nk bg something kt dia...kira nk bg buah tangan dr melaka la kan...
deal punya deal ngan ejan,mcm nk jadik dah...ai plan akan tg kt tol ayer keroh coz ai pon keje kt AyerKeroh,dekat je...
so petang td ai trus bli buah tangan utk ejan...(ala...xsusahpon,...mmg kbtulan ada kt town td)
siap tglkan dlm kete...takot tlupa sok nk bawak klo kuarkan...


tetibe mlm td dpt sms kene dtg balai wat fitik coz Ketua Polis Negeri nk dtg..mcm dtg mengejut la gak nie sok..
(fitik tu mcm gotong royong la kemas2balai)
tp ai xdatang pong...hehehe durhaka nie...camno nk dtg mlm ngan anak2...sapo nk jaga kan? fitik dh tentu sampai tgh malam...stail polis mmg gni...klo dapat arahan kene dtg balai,masak la ko....

bbalik pada ejan td, ai dh jadi frust gile ttonggeng...
halamak...sok KP datang musti nk kene standby itu ini...nk tg dia datang, ntah lame ntah tidak dia btandang...
asben ejan plak djangka sampai kol 9...
tpaksa la ai cancel kan...
takot plakdia tg ai...
dalam hati nie,ai frusttttttttttttttttttttttttttttttttttttt sgttttttttttttttttttttttttttttttt
sbb dh deal bagai nk rak ptg tu.

xpe ejan...barang ai ni xde xpired...ada rejeki sampai la buahtangan melaka nie kt putrajaya...

kim salam syang kt Lyna...kate kt dia,azeen diena pon kim salam

sesape y nk try crab stick leh le order ngan mamalyna nie (ejan)

1 comment:

::Mamalyna:: said...

alahai ummi....segan ai tau... ai pun dah prepare siap buah tangan ai untuk u (popialer tue!)...

Insya Allah, lain kali kita jumpa yer...

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..