HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, December 2, 2010

Curangnya seorang isteri..

Bismillah...
xTra vaGanza

Smoga aku jd isteri yang solehah dan sentiasa disisi suami ketika susah dan senang...



Pg ni ada spasang suami isteri dtg utk buat report...si suami dgn tenang bgtau y isterinya ni kene rogol
(xtau rogol or rela)bberapa bulan lalu tetapi si somi br tau kelmarin...
sbb isteri xnk bgtau kerana takut si somi marah...

lihat pd suaminya y bkerja sbg pgawai majlis agama islam,kami tsentuh...sabar betol la laki nie...
dia br tau isteri nya nie curang...n dia br tau isteri nya nie kuar ngan lelaki lain...
bila soal jawab djlnkan, byk cerita y bcanggah...cerita si isteri lain, cerita si somi lain...
y sedih, si isteri sanggup blaku curang ketika hamil anak k2...(erm...anak sape sbnrnya nie?)

si somi mula rs ragu bila tuntutan batinya xdpenuhi selama sbulan..
mulanya dia fikir myb sbb ragam pragnant..isteri asik mnolak...sorang tido katil, sorg tdo lantai...
ntah mcmana, si isteri mula pecah lubang...bgtau dia kene rogol...
dpendekkan cerita, si isteri nie telah bkenalan dan kuar ngan lelaki lain...

masalahnya, kenapa dia sbgai isteri kuar ngan lelaki lain bdua sahaja? mlm2 lak tu?
si isteri kata, dia dh inform pd somi y dia kuar ngan lelaki ni n somi benarkan...

sedangkan sbnrnya si somi xtahu dan xdberitahu...isterinya bbohong...

mnangis si somi ni...sedih hati dia...

sedih wooo tgk somi dia...muka pon mcm soleh je...relax je dia bcerita...
tp gugur juga air mata jantannya...

tgk pada isterinya plak...xde riak kekesalan...pon relax je...nangis tidak, bsalah pon tidak
(ye la, klo kene rogol, biasanya dlm drama kan nangis2)

kesimpulannya...KENE ROGOL OR RELA?


2 comments:

MAMA MIRZA said...

kesian suami... cam dalam drama yang tak boleh diterima akal tu ler yang banyak terjadi hari ini..

Aleeya said...

da byk kes dengar kes sebegini dan kadangkala tengok kwn2 opis pun berdepan dgn masalah sebegini, pokok pangkalnya adalah hati kan..tepuk sebelah tangan takkan berbunyi..."lelaki tetap lelaki"...so sebagai perempuan/isteri kita perlu lebih kuat..kerana apabila kita keluar bekerja..kita perlu berhati-hati berdepan dengan lelaki yg suka mengambil kesempatan..takotnye dunia semakin mencabar...

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..