HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, December 14, 2010

Jgn pandang rupe kek tu tau...

Bismillah...
xTra vaGanza

Tiapkali birthday anak, musti nk kejut dorang tipu lilin memalam buta kol doblas tu..

Khamis mlm tu dh pesan kt mr bubu bli kek bile dia balik nnt....
maka, dgn bhati2 la mr bubu bawak motosikal katanya demi kerana kek ni...
tp akhirnya....
tanpa kawalan...
dan tanpa dduga...
kek tu blanggar ngan kotak jua akhirnya...
xpe la still blh makan...cuma cacat rupe la kan...



 mr bubu balik je dh nk kol doblas....pasang lin sume n ready kejutkan diena...
opss azeem pon kene kejut...
birthday gurl nanges kene kacau tdo...tp si azeem amat la sporting mmalam bute tu......



diena xlayan pon...azeem y tiup lilin tu...
n azeem y makan kek tu...
hahaha azeem mmg hantu kek...

masih belum terlambat...
SELAMAT HARI LAHIR  MANJA MAMA...

4 comments:

nn said...

owhh...canteknya kek tuh?hehehe... apapapun..happy birthday...eirdiena...

::Mamalyna:: said...

rasa yang penting!hehhe

.:: Mrs Z ::. said...

hepi besday irdina... acik as doakan semoga pjg umur, murah rezeki & jd budak bijak selalu kay.. kek tu still nampak sedap walaupon dah tak nampak rupa..hehehe..

mrs shaifull said...

happy birthday utk diena, aunty doakan diena akan jadi anak yg solehah, berjaya dunia dan akhirat! :)

hai mrs bubu, dah lama ai x tinggal jejak kat blog ni, blog ai sendiri pun dah kepam :) apa2 pun, still ingat ngn kawan2 kat dunia maya ni :)

mrs bubu, nak tanya, kat mana tempat yg best nak layan asam pedas, kalau lunch hour? thanks in advance, sorry kalau menyusahkan :)

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..