HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, April 6, 2010

Pantang free

Bismillah..
xTra vaGanza

mmula td ai nk letak tajuk "spender baru.." tp dok pikir2 balik, kang kene maki xmemasal ngan pbaca, kan naye

macam sengaja nk mngundang traffic dlm blog y kerdil nie...

huhuhuuhu

ape pasal ai nk buh tajuk spender? sebab diena kan pakai pampers lagi, dia xpkai panties...so, anggap la diapers tu panties dia...

ai kan, rajin sgt masuk club pe2 pasal baby nie, mcm club dumex, enfa, huggies, mamy poko (wpon anak2 ai xpakai jenama mahal nie)...dll

n dr situ ai akan cr sumber2 brg free.kekeke mcm sampel tue...

kbanyakkan ai try sampel diapers la...

last week dpt lg sampel dr Huggies..Dry pants.

ha...salin add nie kot2 nk bg prezen kt ai besday ai lepas...kot2 gak la nk bg ang pow...

dlm nie de 2 je...

saiz M, maknanya utk diena la... pkaikan dia time nk jenjalan jer...klo dok umah, membazir ar mahal2...

tp, br je pkaikan n make up2 kan dia ms nk kuar sabtu lepas, dia leh wat KUEH plak...

xsampai 30 min pkai...kencing pon belom...

haihhhhhhhhhhhhhhh anak dare nie

5 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah bagus2 ni leh dijadikan sumber inspirasi ni....

mrs shaifull said...

mrs bubu, trylah mamy poko lak, cuba sekali mmg x nak tinggal dah :) mmg puas hati

mrs shaifull said...

errr ai nak tanya ni, ada x nuffnang antar email, bgtau jgn main klik2 ads tu, sbb diaorang monitor ada yg sengaja main klik2 nak naikkan earning kawan2 sesama bloggers? ai dah dpt, tp x tau plak ada yg sengaja main klik2 kat blog ai.

honeylanz said...

has ada gak join the club..tp x de sampai pun free sample nye..

bukhairiah said...

anje : inspirasimu inspirasiku

mrs shaiful :mamy poko mahal la...ai anak dh 2...tp azeem dh xpkai pampers sgt...leh try kot pas nie..

de dpt emeil tue...tp xkan nk halang org clickkan..coz bukan tau sape..

honeylanz : free sample tu kene mintak...cube cr kt dlm web tu utk free sample

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..