HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, September 30, 2010

Aummmm aummmm

Bismillah...
xTra vaGanza

Okey guys n gals, hari ni ntah nape, tetibe nak ajar korang teknik Cakar Harimau.

(xcelli copy paste)

Auuhmmm!! auuhmm!! haha.

Bila sebut pasal Cakar Harimau ni, ramai la yang tersipu-sipu malu terutama sekali kaum wanita la. Sebab ape? Sebab diorang yang akan buat kat suami masing-masing (takkan suami orang plak ye tak?). Tapi si suami nak buat kat Isteri pun no problem.

Untuk yang belum kahwin tu, tak payah la nak buat maksiat pergi buat Cakar Harimau kat pakwe pulak kan. Baca je dulu nanti bila dah nikah boleh’lah praktis masa malam pertama. Kelas gituh! Ok, kita mulakan kelas.
1) Langkah pertama
- Dalam urutan cakaran harimau ialah seseorang isteri perlu mengurut tengkuk suami mereka dengan penuh kasih sayang memandangkan bahagian itu terdapat banyak urat tegang yang perlu diuraikan.

2) Langkah kedua
- mengurut pada bahagian bahu hingga ke lengan dan diikuti ….

3) Langkah ketiga
- dengan membuat `jemput-jemput’ pada bahagian tulang belikat.

4) Langkah keempat & 5) Langkah kelima
- merupakan sentuhan yang cukup penting dan perlu kreatif dan ia dimulai dengan `cakaran harimau’ – menggunakan kuku yang telah dipotong bermula dari bahagian tengkuk membawa ke pinggang.

Cakaran itu hendaklah diselang-selikan dengan urutan labah-labah, bermula dari pinggang hingga ke bahagian tengkuk. Perlu diingat cakaran itu hendaklah berupa cakaran manja dan dilakukan dengan penuh kasih sayang,”.

6) Langkah enam
- Dengan menggenggam kedua-dua tapak tangan dan kemudian tepuk-tepuk pada bahagian belakang badan suami dari atas hingga ke pinggang.

7) Langkah ketujuh
- sebenarnya merupakan satu `bonus’ tambahan di mana setelah diurut, suami berasa tenang dan seronok.

8) Langkah 8
- Selepas itu, bisikan kalimah sayang ke telinga suami seperti `Saya cinta padamu’ atau dalam bahasa Hindi `me tum fe Piar kar pi hu,” katanya.Kalau korang ada member yang dah kahwin tu boleh lah kasitahu mereka pasal ni. Kalau dah kahwin tu, malam ni boleh lah apply. Tak payah nak malu-malu. Time bahagia ni la korang buat. Nanti kalau dah gaduh itu ini, korang buat cakar harimau, memang korang kene cakar beruang pulak la dengan suami korang tu. Kahkah!

1 comment:

cik puan akish said...

ahaiiii me selalu mintak en.hubby wat cakar rimau kat me....beshhh!!!!

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..