HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, November 16, 2009

Contest Anak Daraku Bertocang

Bismillah..
xTra vaGanza




Tarikh tutup 30 November 2009 jam 12 pm (tengahari)

•Sila letakkan link ke blog ini. Pastikan nama yang keluar di bloglist kalian adalah Siti Sifir's Supernova Share-Out Space. (Pijah!! Cerewet nya ngko nih!!!) (DONE)


•Sila letakkan follow dan linkkan blog anda ke blog penaja Fitrah Cinta. Sila jengah ke sana, dan tinggalkan komen tentang blog k.Sari di entry contest blog masing2. (I FOLLOW)

wpon br mnganali blog nie, (ceh cam karangan nk hntr kt cikgu jer),erm...blog nie bukan sekadar mjual barang2 kperluan bayi , malah mngandungi msg2 y bguna untuk renungan kita bsama...


•Anak anda itu hendaklah perempuan, berumur bawah 3 tahun. Gambarnya hanyalah sekeping sahaja supaya senang untuk dinilai. Jangan risau, kami bukan nak cari calon menantu

•Letakkan banner di sidebar...(kalau ramai masuk maka merata2 lah wajah Arwa ku kan kelihatan...ngeh he he..ops itu pun kalau ramai ek...) Sila abaikan banner yang ala kadar itu..kerana tuan buat contest ini sangatlah tak rajinnya nak mengedit gambar :P
(DONE)

•Tolong beri tajuk Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10 di entry anda.

(DONE)

wokeh...nama saya : Ummi Nur Eirdiena Ahmad Bukhari

umur saya : 11bulan..(10.12.08)

rambut saya panjang hmpir paras bahu, itam n lebat...klo mama xsikat, gerenti kembang..rambut saya ala2 curly gitewww...slalonya mmg mama tocangkan or sepit kiri kanan bg cun melecun...

5 comments:

honeylanz said...

gud luck..has x dpt join..den x de anak dara lg ;)

bukhairiah said...

cepat2 la ada anak dare plaks...

Sitisifir10 said...

Mrs Bubu, kita dah ada satu penaja baru, sila tengok syarat terbaru..kene ejas sikit aje iaitu jadi follower Fitrah Cinta dan linkkan blog anda ke blognya juga!!! :) Jika dah buat, sila maklumkan kepada saya ye ;) Gud luck!!!

Sitisifir10 said...

Erk..saya tak jumpa Fitrah Cinta di bloglist?? Huhu..sorii..kat mana ek?

Sitisifir10 said...

ok...sekarang dah OK!!!

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..