HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, November 25, 2009

kene tipu...

Bismillah..
xTra vaGanza

sejak 2 menjak mydin dh jd umah k2 kami nie, sik soping cni jer la...
nie nk citer, ms we ols g mydin, we ols telah ditahan oleh sorg amoi
"abg, abg, mali check Bonus Link...blh tgk apa brg blh tebus"
so we ols xcited la nk check dh berapa point kan... ada 11ribu lebih la..peh tue amoi tue leh ajak ai main game dlm pc dia, ada lucky draw katanya...
ai pon main la...click sana click cni...
tetibe
"aiyo...kakak...kakak sudah menang Home theatre leh...blh bg ic kakak?"
amoi tue leh wt muka tkejut beruk dia...muka ai lg la...sbiji beruk kot..ye la, sng2 jer ai menang mende tu. mcm xpercaya... dia leh panggil kwn2 dia..
"kakak nie menang home theatre ley...."
maka serbu la kwn2 dia kt ai bg salam tahniah...
ai blur..panggil mr bubu y sedang main ngan diena...
sorg kawan dia telah mnerangkan details mcmana nk dptkan hadiah tue...
korg pon leh teka y ai dtipu...mujur mr bubu ai nie, tegas mende2 gni...dpt hadiah tp kene byr ansuran...ape kehal? plak tue, xbjenama langsung..
hahahaha y wt we ols ketawa tbahak2 dlm kete bila mngenangkan diaorg blakon baekkkkkkkkkk punya...we ols xmarah tp kelakor la weh ms tue...
n bberapa hr pas kedai kami launching, cina tue ada dtg mkn bsama2 kwn2 nya..dh customerkan, kita alu-alukan la...
mau jer nk ckp kt dia.
"aiya amoi, lu menang mkn byr sendiri di LAksa Shack meh..."
hehehehe

ai mngetes urut badan sebelom kejadian dtipu di kedai nie...pergh...sakit tulang temulang ai...kurus la katakan..wakakaka

sampai mendada dada

3 comments:

CT NORAMIZA said...

mrs bubu, kitaorang pun penah kena, siap melalak2 panggil kawan2 dia, buat seolah2 kita dah bertuah gila, padahal nan ado. bila kena marah ngan mr shaifull baru diaorang benti dr meneruskan misi menipu tu :)

akak_bieza said...

Hai, tukar teknik plak diorang nih, siap guna nama Bunoslink lagik...ni kalau repot kat Bonuslink mesti dapat mata ganjaran berganda :D

*teringin gak nak gi kedai laksa shack bubu tapi cam jauh jea..

akak doakan bisnes bubu berjaya..chayok chayok

honeylanz said...

mmg baik punya actingla... mujur x terjebak...

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..