HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, November 25, 2009

Ibu Hadif’s Giveaway ~ Anugerah Terindah

Bismillah..
xTra vaGanza
bermula pada 24 November hingga 18 Disember 2009 jam 1.00 pm.



1. Contest ini terbuka kpd Bloggers sahaja.


2. Wajib menjadi follower Mrs. K dan add blog ini dalam bloglist anda.

(DONE)


3. Letak banner seperti di atas kat sidebar anda dan link ke giveaway ini.

(DONE)

4. Tiada had umur anak. Semua boleh join.

5. Sila upload sekeping gambar anak pertama/sulong anda berumur 1 hari. Sila nyatakan nama dan umur anak sekarang.

(DONE)


6. Anak merupakan Anugerah Terindah dari Yang Maha Esa. Nyatakan perasaan anda apabila pertama kali melihat anak dan apakah harapan anda terhadap anak. Entry yang berjaya menyentuh naluri keibuan para juri akan dipilih sebagai pemenang. eceh...

7. Tak perlu karangan yang panjang.. ayat pendek, simple but nice & sweet.
(DONE)


8. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke blog Ibu Hadif. (no link back will be disqualified)

9. Dah siap semua, sila tinggalkan link entry anda di entry giveaway ini.
'

'

'

'

'

masih merah mcm pkai blusher...mama pon dpt tgk kejap jer coz mama tlalu lemah n sakit...nk pgg pon xmampu... Nama baby boy neh : Ahmad Saiful Azeem bin Ahmad Bukhari

umur skrg : 2 tahun 5 bulan (05.06.07)

pertama kali mlihat azeem di dewan pembedahan(bius separuh sedar), saya tertanya2 betol kah ini anak saya?...masyaallah comel n bobotnya dia..hepi sgt dpt baby besar gitew...bagaimana dia duduk dlm rahim saya..tentu sempit..keindahan Allah SWT..manakan tidak, azeem lahir 4kg tp mamanya cuma ketinggian 148cm...doktor dlm dewan bedah pon xpercaya "adik, mkn pe ni sampai baby besar sgt?awak tu kecik je"

saya kene czer coz ms scan, suspec big baby antara 3.5 - 4.5...doc saran czer coz saya kecik n takot bhy pada baby if tsangkut..alhamdulillah sumer selamat...

sumer nk anak2nya bjy dunia n akhirat...y penting dia jd org y bguna, tunggak keluarga n kebanggaan mama n abahnya...mr bubu bharap sgt azeem leh sambung cita2nya besarkan biz..insyallah

saya percaya notti notti dia sekarang, tentu dia jd anak y baik bila besar nnt kan...

3 comments:

MRS. K said...

uit..
cam tak complete je

mana PERASAAN & HARAPAN utk anak?
hehehe.. edit ye

bukhairiah said...

nie kes sambil wt kojer, sambil mentenet le nih...sowi2

LeEyA said...

olor.. olor.. tembam nye.. follow u erh..

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..