HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, November 12, 2009

sms cinta?

Bismillah..
xTra vaGanza

sms dr mr bubu pg nieh...
"Isteriku comel seksi pakai bikini...Suami mu tersayang blek Melaka hari ni..."
ceh....sms pantun plak...nk mmujuk plak la tu...tu la tlajak perahu blh d undur...tlajak kata...?
(ah...haku pon pe kurangnya)
n y nieh
" i want to hug you until u feel safe, kiss u until the world disappears, an love you unti i die"
ye, mr bubu habis training hr nie setelah sbulan training n 2 mggu bturut2 xbalik...skunk dia ada exam kt Sunway sampai kol 3ptg nie then trus gerak ke melaka...
klo korang ada g Laksa Shack Sunway , jumpa la kot...peh nie, dia akan uruskan sndr outlet...
to mr bubu:
"sayang uruskan la outlet tue..mama bukan tamak sgt...mama kan amanahkan kt abg..."

4 comments:

izan ishak said...

itu mmg sms cintan cintun...
best lah lepas nih bole mkn laksa shack free...

bukhairiah said...

huhuhu tokei pon kene byr ler...lingkup ler klo sik free

CT NORAMIZA said...

o, mr & mrs bubu buat business laksa shack ye, errr weekend ni kitaorang pegi sunway, mr shaifull ada tournament bowling kat sana, mrs bubu ada kat sana x? kalau ada blh jumpa2 :)

bukhairiah said...

ct : dia dh lik melaka la syg...rabu nie opening outlet melaka

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..