HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, August 5, 2009

Contest Baju Raya Sedondon

xTra vaGanza


CONTEST BAJU RAYA SEDONDON by is3riziburikazz




SYARAT2nya senang sajork..

Jadilah follower
iburikazz dan add iburikazz di bloglist anda. Buat satu entry tentang CONTEST BAJU RAYA SEDONDON dan buat link ke entry ini.
http://is3riziburikazz.blogspot.com/2009/08/contest-baju-raya-sedondon.html
Upload lah Gambar anda dan pasangan berbaju sedondon




nie la pic ghayer ai taun lopeh...pic ngan anak skalik aci x? buleh la kan...





Nyatakan nama anda dan pasangan, tahun aidilfitri anda bergambar sedondon tu dan tema baju raya tahun ini.




Nama si isteri : UMMI KHAIRIAH KASSIM


Nama si suami : AHMAD BUKHARI ABD MALEK



Nama si kecit tue : AHAMD SAIFUL AZEEM AHMAD BUKHARI




Ni pic ghayer tahun lopeh...tahun 2008...tema adalah silver...


bj lelaki senang la cr...bj ai ms tue susah nau nk cr y match ngan kaler 2 branaks tue,nk cr y munge2,klo kosong jer cam xmnarik plak buyung...dh lak tu kene cr saiz y ngam hooo coz klo nk tau ms tue ai peknen 6bulan si Eirdiena...sj jer sorok pewot...biasa saiz bj kurung klo bli siap kene cr XS (saja je highlight nk bgtau ai slim melim..)...tp ms tue oleh sebab dh lmbt nk tempah bj, tpaksa cr bj siap saiz M...


Thn ni tema adalah light purple...nk tgk x?

sila view n3 ai bulan lopeh...dh siap tau...

bj ghayer dak2 nie pon dh siap bli ms JCard ritue, pon dlm n3 bulan lopeh...

so we ols tg ghyer jer...eh , tg poser jer...




Tarikh Tutup...22OGOS2009..awal ramadhan...

2 comments:

Naz-Segalanya disini said...

Khairiah..dah view dah utk contest.gd luck k

bukhairiah said...

time kaceh...slaloo lah dtg lagi

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..