HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, December 1, 2009

Bila Mr Bubu dpt luangkan masa

Bismillah..
xTra vaGanza



sejak buka kedai nie, mr bubu dh xbyk masa dgn kami anak beranak..
ye la, kedai br bukak kan...musti nk byk perancangn..nk wt itu ini...nk promosi itu ini...
kuar pg pas hantr ai kt opis, then ptg amik, balik kedai smula smpai ler kol 11mlm..
kdg kol 12... klo hr mggu plak, kol 9 lbh dh kuar..mlm br jumpa tue pon dh kol 11 mlm..
myb mr bubu nmpk kot muka vini dia nie muka boring jer dok umah so...
"ma, siap ,kita jln2 MP(mahkota Parade)" sms dr mr bubu dr kedai...
bila org dh ajak, bdesup ai siapkan anak2...siap anak2 tg mr bubu sampai plak coz ai xdpt nk mandi lg coz diena ni pantang ai xde, mlalak je la kojernya..

nie la 1st time ai naik mende alah nie...dulu2 mana ada...
demi anak2, mama rela naik mende nie..sumer mata tgk mama jer...
pe hal? cantik kah? pelikkah?hahaha



ta ta abah...


Diena y dh susah nk ikatkan rambut...dh pandai tarik..xpandai melawa la anak mama nie

tgk fish plak..xcited nya diena


goreng pon sodap ikan ni...besar2 n jinak...

"NK BERJAYA KENE KORBANKAN SESUATU...KORBAN KAN DUIT, MASA N FAMILY"

2 comments:

CT NORAMIZA said...

mrs bubu, x pe, awal2 nak business mesti kena struggle, lepas ni oklah tu, tp at least ada gak mr bubu luangkan masa utk family kan? :) bestlah naik benda tu hehehe...

bukhairiah said...

sgt best..jakun pon ado...

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..