HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, December 29, 2009

Cik Ummi Nur Eirdiena

Bismillah..
xTra vaGanza

kali nie nk citer pasal anak dare ai sorg nie...(wat mase nie dia la sorg anak dare)

* xdemam langsung kene cucuk MMR (injek setahun tu)...dedar pon x...kuat tol antibodi budak susu badan..hope dpt la bf dia smp 2thn mcm ibu2 y lain.

*dh kenal telepon..bila kita sebut "hello" cepat2 dia letak kt tlinga wpon mnede tu adalah remote tv



* dh pandai gaduh ngan abgnya...pandai rampas menan dr azeem n bwk lari sambil pandang blkg, tgk2 samaada azeem kejar ke x.

* pandai nk bkawan ngan budak2 y tkedek2 mcm dia.hahahaha

* still isap puting...gigi depan tue dh mcm xcantek dah..risau risau..xtau camne nk pisahkan puting tu...mujur gak dia leh trima pe2 puting asal bentuk puting tue sama..time tdo je bg..pas tu ai trus tarik bile dia dh tdo..

* pantang nmpk pintu tbukak...kuar je kejenya

* lg notti dr azeem ms umur2 gni


* sgt2 jeles bile tgk azeem y landing or manja2 kt ai...nangesss..

*cengeng, kememeh, ratu air mata

*dh pandai angkat tangn bila kita tanya "eirdiena mana?"

* dh pandai bukak tarik getah rambut or clip y dh ddandan rapi oleh mamanya...


*suka bukak kasot sendiri...tdo pon leh bukak stoking sendri.

*sgt terer bab2 panjat manjat nie...ada sifu la katakan...(azeem le sifunya)

*pandai mbebel

*suka kacau ai tgh solat...kita tgh tahiat akhir tu, leh plak dia hugg ai...camno ai nk bg salam?

* rambut dh pjg...rambut curly dia tu if tarik dh lepas bahu...syg nk potong sbb curly tue cantek..potong depan jer

EIRDIENA OH EIRDIENA

3 comments:

honeylanz said...

kejap aja kan dorang membesar..tak terasa..tup2 dah nk msk 2 thn..pastu dah tadika..pastu bersekolah...how time flies... sedih bila dikenang..

bukhairiah said...

kita pon kejap jer dh tua,ada mnanntu n cucu...

Mummy Aqil said...

dah besar eirdiena n byk tul keletah dia.. mrs bubu n family, jemput yer dtg besday party aqil khalish. leh jmp azeem n eirdiena..

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..