HeartBeat

mEh Kenal2

My photo
Lebih dikenali dengan nama Bukhairiah yang thasil dari gabungan bunga2 chenta antara Bukhari dan Khairiah. Nama sebenar ai Ummi Khairiah Kassim...anak kelahiran Muo,Johor, bbintang Pisces tahun 1983...menetap dan mcari rezeki di Melaka...punya suami y romantika d amor,Ahmad Bukhari...punya sepasang anak,Ahmad Saiful Azeem dan Ummi Nur Eirdiena...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, December 14, 2009

My Lovely Baby with Pacifier Contest

Bismillah..
xTra vaGanza



penganjur y bermurah hati http://pertmuffin.blogspot.com/

dan penajanya MamaJiwaTulip


telah mnganjurkan contest khas utk bebudak y isap puting macam Eirdiena nie...

hehehehe

see, sambil bawak kete pon nk isap puting...huhuhuh

ai cuma bg time dia ngantok ala2 nk tdo je...


Nama : Ummi Nur Eirdiena Ahmad Bukhari

Umur : Baru jek 1tahun

DOB : 10 Dis 2008

(hope dapat le hadiah besday hikhikhik...)

4 comments:

PertMuffin said...

salam ziarah..
thanks yer sudi join...tapi kita check link penganjur n penaja takde la yang..
nanti update yer :)

hawa @ pertmuffin.

honeylanz said...

gud luck eirdiena..aeiry x leh join..dia x isap puting dah...

bukhairiah said...

honeylanz: xtau la cam ne nk pisahkan puting tu...tp dia xde la slaloo mmuting je...time tdo musti cr...

PertMuffin said...

ok checked and approved :)

1st baby saya stop memuting masa umur 3yrs. sekarang turn adik dia plak.. baru 1yr+... dia jer ada sampai 6 puting (-_-;)
yg senang ada puting nih, kalo dia nangis2 sumbat terus senyap.. hehe..

anyway, good luck eirdiena!

hawa @ pertmuffin

Related Posts with Thumbnails

Popular ker..